#BaixCampInfo: Serveis Funeraris Reus i Baix Camp s’adapta a l’augment d’incineracions

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp s’adapta a la creixent demanda d’incineracions i instal·larà un segon forn crematori d’alta capacitat. L’empresa està ultimant el projecte de millora de serveis al Crematori Municipal que contempla el nou forn i la col·locació de nous filtres de partícules, per reduir encara més les emissions a l’atmosfera. El projecte té un pressupost total de 785.000 euros.

L’Ajuntament posa en marxa aquest mes de novembre el nou sistema de gestió de cues de les oficines municipals d’atenció a la ciutadania per reduir al màxim el temps d’espera dels usuaris. La cita prèvia és el sistema telemàtic que la ciutadania té a la seva disposició per demanar hora per ser atès a les diferents oficines municipals sense haver de fer cua.

A partir d’aquesta setmana ja està operatiu, a la part superior del pàrquing de l’Eura, el nou circuit esportiu de Workfit a Riudecanyes. Aquesta era una petició dels joves del municipi i que s’ha possat en marxa.

Paisatges i figures humanes donen nom i contingut a l’exposició de l’artista reusenca Mercè Elíes Ubach, una mostra al Palau Bofarull de la Diputació a Reus. L’exposició, a la sala d’exposicions del Palau Bofarull, al carrer de Llovera, 15, es pot visitar de franc fins al 15 de desembre, d’11.00h a 13.00h i de 17.00h a 20.00h, de dimarts a dissabte. Els dies 7 de desembre i els festius estarà tancada.

PUBLICITAT