#BaixCampInfo: S’eleven a quinze els detinguts en l’operatiu antidroga a Valls i a Reus

S’eleven a quinze els detinguts en l’operatiu antidroga a Valls i a Reus. L’operació, que segueix en marxa, s’ha iniciat el dimarts a les cinc de la matinada amb escorcolls en habitatges d’aquestes dues ciutats. S’han efectuat set registres de forma simultània, que han requerit la participació de més d’un centenar d’agents, i que s’han saldat amb una desena de detinguts, tots ells narcotraficants vinculats amb la distribució de la droga. En una segona fase de l’operatiu, els agents han dut a terme més detencions, sobretot pel casc antic de Valls, de possibles venedors al detall. A hores d’ara, els Mossos d’Esquadra han intervingut 1’8 quilos de cocaïna, 1,35 quilos d’heroïna i 70.000 euros en efectiu.

La taxa d’atur a la demarcació de Tarragona va tancar el 2018 en el 15,39%, el nivell més alt de les quatre demarcacions catalanes, i un 3,64% per sobre de la mitjana catalana, que va ser de l’11,75%, segons les dades oficials de l’Enquesta de Població Activa (EPA) publicades aquest dissabte. De fet,  es on també té un atur per sobre de la mitjana espanyola, que és del 14,45%.

‘Parlem, Cuinem i Tastem’ es tracta d’un cicle organitzat per la regidoria de Formació de Riudoms. Consta de tres sessions, començant per avui 29 de gener, el pròxim 26 de febrer i el 26 de març.

El llegat de Johan Cruyff s’estén a Reus. Reus comptarà amb una nova instal·lació esportiva a la plaça de Ramon Amigó, al Mas Iglésias a partir del mes de març. Es tracta d’un camp de futbol de gespa artificial i una petita pista d’atletisme

Enguany, Reus vol retre homenatge a la figura de Peret Ganxet, un personatge de ficció creat per Carme Bigorra ara fa seixanta anys. Per això al llarg del 2019, la ciutat comptarà amb xerrades divulgatives sobre el personatge, treballs a les escoles i diverses activitats interdisciplinàries.

PUBLICITAT