#BaixCampInfo | Salut informa de 19 defuncions a la demarcació en la darrera jornada

El departament de Salut ha informat de 19 defuncions a la demarcació de Tarragona durant la darrera jornada. Els contagis, però, es mantenen molt per sota de la setmana passada i continua baixant el risc de rebrot. 

Una noia fent-se una prova ràpida de covid-19 a Figueres, aquest 30 de novembre del 2020. (Horitzontal)

Mentrestant, el Govern català avalua avui les mesures que s’aplicaran a partir de dilluns que ve, quan caduquen les que hi ha ara vigents. El director general de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha dit que es mantindran la majoria de restriccions, però que es planteja una petita obertura. 

El president de PIMEC Comerç a Tarragona, Florenci Nieto, afirma que les botigues del territori han patit un 75% de pèrdues en les campanyes de Nadal i sobretot de Rebaixes, per les restriccions vigents. En una entrevista a Carrer Major, Nieto ha denunciat que el confinament municipal està fent molt de mal a un sector que, segons les seves paraules, està a les últimes.

A tot això, només falten 11 dies per a les eleccions catalanes i més de 9 mil persones han presentat excuses per no formar part de les meses electorals. D’aquests recursos, prop de 700 s’han presentat a la junta electoral de zona de Reus. Les dades les ha facilitat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i encara són parcial, perquè encara no es disposa de les dades de totes les juntes electorals. 

L’Ajuntament de Riudoms inicia un nou cicle de formacions per a famílies amb adolescents entre 12 i 16 anys de forma gratuïta. Aquest se centrarà en l’acompanyament i la gestió dels sentiments dels joves en aquests temps de pandèmia.

PUBLICITAT