#BaixCampInfo Riudoms presenta un projecte social per lluitar contra el càncer

A l’informatiu de Carrer Major hem destacat que el projecte social La Bona Brosa, impulsat per l’empresa pública comarcal Secomsa i pel Consell Comarcal del Baix Camp amb col·laboració dels ajuntaments, es va presentar durant el dinar solidari que va celebrar la delegació de Riudoms de la Lliga contra el càncer. Els beneficis de La Bona Brosa es dedicaran a projectes socials decidits per la ciutadania dels municipis que s’hi han adherit.

Els diners que s’aconsegueixin amb l’increment de la recollida selectiva es destinaran a la lluita contra el càncer. A Riudoms, en una primera fase es va crear un grup tractor format per alumnes voluntaris de 4t d’ESO de l’Institut Joan Guinjoan. Els propis alumnes van seguir la dinàmica de recollida d’idees Manual Thinking, i així juntament amb el Consell Comarcal i el consistori centrar aquest projecte social en l’àmbit de la salut, concretament en la lluita contra el càncer.

En una segona fase es va contactar amb les entitats locals que treballen per la lluita contra el càncer, la delegació de la Lliga contra el càncer Em dónes força, i la FUNCA, per donar forma al projecte «A Riudoms, amb la Bona Brossa, plantem cara al càncer». Els representants d’aquestes entitats se sumaran al grup tractor amb l’objectiu d’impulsar la campanya al municipi.

PUBLICITAT