#BaixCampInfo Riudoms celebra aquest cap de setmana la Festa Major d’hivern

A l’informatiu de Carrer Major hem destacat que la vila de Riudoms celebra aquest cap de setmana la festa major d’hivern, coneguda com a festa major de Sant sebastià. La Festa Major arrenca divendres al migdia amb el repic de campanes. Dissabte al vespre hi haurà el correfoc, amb la participació de diverses colles: la Colla Diablons de Riudoms i la Colla Diables de Riudoms i les colles convidades,  la Colla de Diablons i la Bèstia Dragonina dels Amics de la Colla Coca de Constantí. Enguany la Colla de Diables de Riudoms faran una petita sàtira de l’actualitat. Dissabte a la nit el jovent podrà gaudir de la Festa Jove amb DJ Ceba a l’Espai Jove, a dos quarts de dotze.

Pel que fa a diumenge, tindrà lloc la 22a Trobada de Sacaires, un punt de trobada d’intèrprets d’aquest instrument i de grups de música tradicional. A partir de les deu del matí la cercavila dels grups de sacaires recorrerà els carrers del nucli antic, amb la que s’iniciarà la trobada i seguirà amb una exhibició a la plaça de l’Església a dos quarts de dotze del matí.

A dos quarts de sis de la tarda l’esglèsia de Sant Jaume acollirà el concert de Juan Mari Beltran, una de les figures més importants de la música tradicional del País Basc.  I, al Teatre Auditori Casal Riudomenc, es farà la representació de l’espectacle “Bona gent” amb Quim Masferrer, a dos quarts de set.

La Festa Major d’hivern clourà a les 8 del vespre, amb el ball de festa amb el Duo de Luxe a la Sala Multiús. 

PUBLICITAT