#BaixCampInfo | Reus planteja la construcció d’un pas per sota de la futura estació de Bellisens

L’Ajuntament de Reus planteja la construcció d’un pas soterrat per sota de la futura estació de Bellisens per garantir la connexió entre el sud i el nord de la costat. 

El consistori s’ha compromès a finançar l’actuació que costaria entre 1,3 i 1,8 milions d’euros i que ja compta amb el vist-i-plau d’Adif. Les obres es farien en paral·lel a les de la nova estació, que està a punt de sortir a licitació. 

L’altra notícia del dia és que ja s’ha aixecat el confinament comarcal i des d’avui dilluns les bombolles de convivència poden viatjar lliurement per tot Catalunya. A més, des d’aquesta setmana els comerços no essencials podran tornar a obrir els dissabtes. 

El sector del comerç i l’hostaleria del territori celebren aquestes novetats. De fet, els establiments hotelers han començat a rebre reserves i esperen una bona Setmana Santa. Ara el que demanen és que el Govern accedeixi a que els restaurants puguin obrir també pels sopars. 

L’Ajuntament de Mont-roig i la Creu Roja local engeguen una campanya que apel·la a la solidaritat de les empreses vinculades amb el municipi.

D’aquesta manera volen sumar esforços per atendre a aquells veïns i veïnes que passen per moments difícils.

PUBLICITAT