#BaixCampInfo: Prop de 1.200 persones han pogut gaudir dels 7 concerts programats al cicle Vermusic

El Ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest dilluns 3 de desembre ratificar els acords que han de resoldre els problemes d’aparcament a l’entorn de l’Hospital Sant Joan, i que el passat 19 de novembre van subscriure l’Ajuntament de Reus amb les empreses púbiques. L’acord del plenari ha estat possible amb els vots afirmatius dels grups municipals que conformen el Govern de Reus, de Ciutadans i del PSC.

El Ple de l’Ajuntament de Reus ha fet també el primer pas per fer realitat la construcció a Reus d’un centre de referència en el tractament de l’Alzheimer. El plenari ha aprovat la concessió demanial d’un solar de propietat municipal situat al carrer d’Antoni Planàs i Marca per destinar-lo a la construcció del centre de dia i habitatges dotacionals per persones malaltes/afectades d’Alzheimer.

El Jardí de la Senyora, dirigit per Francesc Cerro-Ferran i interpretat per Enric Majó, es el tancament de la cinquena edició del cicle Grans Mestres del Teatre Fortuny que, en aquest ocasió ha tingut com a fil conductor “Teatre i Poder”. El cicle tanca amb prop de 1.300 espectadors que s’han repartit en 7 funcions al llarg de l’any i una mitjana d’ocupació del 63%. L’actuació  serà a les 21h.

Prop de 1.200 persones han pogut gaudir dels 7 concerts programats al cicle Vermusic el 2018, uns espectacles adreçats a un públic adult en espais d’interès patrimonial de Reus. El cicle de concerts solidaris està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Reus i Vermuts Miró i la direcció artística de Marc Moncusí.

PUBLICITAT