#BaixCampInfo: Primera assemblea oberta del col·lectiu feminista de Riudoms

Primera assemblea oberta del col·lectiu feminista de Riudoms. L’assemblea ha servit per posar en comú punts de vista i buscava engrandir el col·lectiu. Fins ara comptava amb una trentena de dones que hi donaven suport i que ha format Dones d’Aigua durant aquests dos mesos mitjançant el boca orella i el treball cooperatiu en les xarxes socials. El grup va néixer quan es va detectar un buit al municipi, i es van reunir un grup de dones per donar resposta a aquesta necessitat.

Unió de Pagesos ha acordat convocar una nova tractorada de protesta per exigir a la Generalitat i el govern espanyol solucions immediates per a la crisi de l’avellana. La protesta tindrà lloc el pròxim dimarts, 19 de febrer: sortirà a les nou del matí de la Rambla del Morell i finalitzarà a la seu de la subdelegació del govern espanyol de Tarragona.

El Reus Deportiu Miró ensopega al Palau d’Esports davant el Vic (3-3). Tot i no liderar el marcador, els de Jordi Garcia han superat de dalt a baix als visitants. Salvat i Àlex han posat finalment les taules contra un rival que s’ha avançat a l’electrònic just començar la segona meitat de partit.

Reus ha assumit oficialment aquest diumenge el títol de Ciutat del Bàsquet Català 2019 durant l’acte de traspàs que s’ha fet ahir al pavelló municipal del Parc Dalmau de Calella de Mar. L’alcalde, Carles Pellicer, i el regidor d’Esports, Jordi Cervera, han rebut la distinció de mans del president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, i de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini. La ciutat del Maresme ha estat la capital catalana del bàsquet durant el darrer any.

PUBLICITAT