#BaixCampInfo: Pobles amb Encant, per a Prades

L’Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l’Institut Superior de Comerç Komercium i amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, organitza el 28 de febrer a Cal Massó la quarta edició de la jornada “A Reus Fem Comerç” i adreçada als professionals del sectors comerç, serveis i restauració.

El govern espanyol farà una nova aportació econòmica de 200.000 euros durant els pròxims dos anys a la Fundació Mas Miró per contribuir al seu funcionament. És l’anunci que ha fet aquest divendres la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver, en una visita a Mas Miró, a Mont-roig del Camp, que va ser casa d’estiueig de l’artista i origen de l’univers mironià.

La ciutat de Manresa ha estat l’encarregada d’acollir l’acte de lliurament dels diplomes que reconeixen a 15 municipis com a Ciutats i Viles amb Caràcter o Pobles amb Encant, marques turístiques especialitzades en turisme cultural que es promouen des de l’Agència Catalana de Turisme. La distinció de ‘Ciutats i Viles amb Caràcter’ s’ha entregat als municipis de Manresa, Montblanc i Solsona; i dotze distintius de ‘Pobles amb Encant’ per a Beget, Calella de Palafrugell, Castellar de n’Hug, Montsonís, Mura, Pals, Peratallada, Prades, Rupit, Santa Pau, Siurana i Taüll.

El Reus Deportiu Miró continuarà lluitant per fer-se un lloc als quarts de final de la Lliga Europea. Els de Jordi Garcia han complert guanyant al Lodi Italià per tres gols de diferència (6-3). Veure la millor cara dels roig-i-negres ha estat possible gràcies a una afició que ha respost a la crida vestint el Palau d’Esports amb la roba de les grans ocasions.

Per segon any consecutiu la capital del Baix Camp acull la cita esportiva del Campionat de Catalunya de grups Xou i quartets de patinatge artístic, un esdeveniment que en total ha reunit a més de 3.500. Els grups Quartet i Grups Xous Grans han estat les primeres categories que han mostrat les seves coreografies. Les patinadores del Reus Deportiu han obtingut la quarta posició.

Per altra banda aquest diumenge ha tingut lloc la segona jornada de la competició catalana, on els grups Xou Petits i Júnior han actuat davant d’un pavelló d’esports ple a vessar. Les roig-i-negres júnior no han deixat indiferent a ni al públic i al jurat. Les actuals campiones d’Europa s’han tornat a proclamar campiones de Catalunya amb la coreografia “Guardians Of Light”.

PUBLICITAT