#BaixCampInfo: Plors, indignació i rebuig

L’Ajuntament de Reus ha condemnat el crim de Reus i ha decretat un dia de dol per la jove de 17 anys assassinada dimecres. Desenes de persones han condemnat el feminicidi amb un minut de silenci a la plaça del Mercadal. L’acte de condemna i de rebuig a la violència de gènere ha estat encapçalat per alumnes de l’institut Salvador Vilaseca de Reus.

Al vespre s’ha realitzat una concentració, també al Mercadal convocada pel col·lectiu, L’hora violeta on hi han assistit més de 3000 persones i que ha esdevingut en manifestació, fins a la plaça de la Llibertat.

L’Ajuntament de Riudecanyes s’ha declarat “municipi solidari amb l’Alzheimer” mostrant així la seva sensibilitat i preocupació davant la problemàtica que suposa aquesta malaltia

L’Ajuntament de Botarell va realitzar enquestes a joves d’entre 11 i 30 anys del municipi. Els resultats han sigut reveladors i deixen veure que tenen voluntat de crear un poble més viu de cara al jovent mitjançant l’organització d’activitats.

El Casal de Joves, depenent de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència de Reus, ha renovat el seu format de comunicació amb el jovent i persones usuàries amb l’edició d’una revista que resumirà totes les activitats previstes al llarg del curs escolar. La primera edició ja és al carrer i abasta de febrer a juliol,  L’objectiu d’aquesta publicació és recollir totes les accions que es desenvolupen al Casal de Joves de forma global, de tal forma que els i les joves puguin conèixer la totalitat de serveis i activitats al seu abast.

El circuit Roda d’Art, que impulsen un grup de Centres i Instituts d’Estudis del Camp de Tarragona, presenta l’exposició «ReOrganiTzitats» d’Aleix Antillach-LEIX. A partir de d’avui divendres 1 de febrer, a les 19:30 es podrà veure a la Sala d’exposicions del CERAP.

PUBLICITAT