#BaixCampInfo: Nou cas de violència de gènera amb un final tràgic

Els Mossos d’Esquadra van trobar una dona morta en un pis del carrer Argentera de Reus després d’haver anat fins a aquest indret alertats perquè un home s’havia precipitat des del balcó. L’home ha mort a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Els fets han passat al carrer Argentera número 14 i segons hem pogut saber la dona hauria estat decapitada.

L’Associació de Veïns L’Harmonia del Carme de Reus ha denunciat, el dimecres al matí, la situació d’un solar del carrer Alt del Carme.  Per la seva part el regidor d’Urbanisme i Arquitectura, Marc Arza ha contestat la denúncia dels veïns, fem-los saber que la situació de l’estat de les cases.

El Ple de l’ajuntament de Riudecanyes ha aprovat el pressupost municipal per l’any 2019 i no augmenta per segon any consecutiu els impostos municipals.

La moció presentada per la CUP Riudoms per donar suport a la iniciativa de l’organització Sos Menjadors va ser aprovada al Ple Municipal tot i l’abstenció d’ERC.

El Reus pendent del TAD mentre els jugadors troben nous equips. El mercat de fitxatges entra en les seves darreres hores. El divendres 1 de febrer a les 00:00 h de la nit clourà aquesta finestra d’hivern. Per tant, resten poc més de 24 hores perquè els clubs puguin acabar de reforçar-se, i, de fet, ho estan fent en un final de mercat ben mogut.

PUBLICITAT