#BaixCampInfo: Mont-roig vol recuperar el potencial comercial de l’antiga N-340

Fran Morancho, Alcalde de Mont-roig, vol recuperar el potencial comercial de l’antiga N-340. Les obres de remodelació de l’Avinguda Barcelona, antiga nacional fins a l’obertura a l’Autovia A-7 que separa el nucli de Miami Platja tenen un pressupost de 4,5 milions.

Una quarantena de pagesos assisteixen a la Jornada Tècnica de l’Esporga. Riudoms ha acollit ahir almatí la convocatòria de la Unió de Pagesos en una jornada que ha treballat de l’esporga i rejoveniment en l’avellaner.

L’Àmbit d’Ocupabilitat dels Equips d’Atenció Social Bàsica de la Regidoria de Benestar Social ha atès durant el 2018 més de 400 unitats familiars que representen més de 800 persones en edat laboral, situació de vulnerabilitat en l’àmbit personal, familiar i social i  dificultats en la inserció formativa i laboral.

L’Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l’Institut Superior de Comerç Komercium i amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, ha organitzat ahir dijous a Cal Massó la quarta edició de la jornada “A Reus Fem Comerç”.

 

PUBLICITAT