#BaixCampInfo: Marcos Massó nou president de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus

Marcos Massó s’ha presentat com a nou president de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus. Massó agafa el relleu de Valentín Rodríguez, i avança que vol mantenir les principals vies de treball que fins ara tenia la Federació. Marcos Massó és president de l’Associació de Veïns d’Aigüesverds.

Fran Morancho: “Aposto fermament per un nucli unit amb respecte de les peculiaritats de cada espai”. Morancho remarca que si és re escollit alcalde “apostarà fermament per un nucli unit amb respecte de les peculiaritats de cada espai” i, afirma, mai contemplarà la possibilitat de segregació entre Mont-roig i Miami.

Montbrió celebrarà el carnaval més solidari. Montbrió aprofitarà les festes de Carnaval per mostrar la seva cara més solidària. En aquest cas amb la lluita contra el càncer infantil. Ja és el segon any que l’AMPA de l’escola Josep M Soler i Gené organitza aquest esdeveniment. Aprofitant la festivitat es convoca als participants a venir disfressats i fer un donatiu d’un euro. La xocolatada es durà a terme a les 16:30 al pati de l’Escola.

Onolfo segueix sense pagar i s’agafarà al concurs de creditors. La demanda dels empleats del CF Reus Deportiu tirarà endavant i seguirà els passos establerts després que no s’hagi arribat a cap acord entre les parts malgrat les darreres trobades i reunions entre el representant legal dels treballadors i el club. Els empleats arribaran aquesta setmana a la 6a nòmina no ingressada, i serà la segona que correspondria als nous propietaris.

PUBLICITAT