#BaixCampInfo | Lleu reducció de les restriccions sanitàries

Petit relaxament en les restriccions sanitàries que ha aprovat avui el Procicat i entrarà en vigor dilluns que ve. El confinament deixarà de ser municipal i passarà a ser comarcal. 

A més, els bars i restaurants podran obrir una hora més per torn i els gimnasos podran funcionar al 30%. El sector de l’hostaleria ja s’ha queixat i ha dit que això no són més que molles de pa, que no els permetran recuperar-se. 

Les dades de contagis a la demarcació de Tarragona es mantenen estabilitzades. El departament de Salut ha notificat avui 151 nous contagis al Camp de Tarragona i 52 més a les Terres de l’Ebre. També s’ha informat d’una nova defunció. 

D’altra banda, l’Institut Català de la Salut al Camp de Tarragona ha posat en marxa l’Àrea de Gestió de Pacients, un servei telefònic que dóna suport als Centres d’Atenció Primària. Hi treballen una cinquantena de gestors covid, metges i infermeres. 

Avui també hem de parlar del Dia Mundial Contra el Càncer. L’hospital Sant Joan de Reus, que és el de referència al territori, calcula que enguany se’n diagnosticaran 4.800 casos. 

L’any passat el nombre de diagnòstics va baixar de manera significativa, a causa de la pandèmia i es preveu que molts casos afloraran enguany. La Lliga contra el Càncer ha organitzat actes online per commemorar la jornada. 

La Lliga contra el Càncer celebra una jornada online plena d’actes per commemorar el Dia Mundial contra el càncer. L’activitat estrella, la caminada solidària, s’allargua fins al pròxim 14 de febrer, i s’espera una gran participació.

PUBLICITAT