#BaixCampInfo: L’Ajuntament de Reus pagarà uns 200.000 euros pels costos judicials del Cas Shirota

L’Ajuntament de Reus ha finalitzat el procés de licitació del Centre Cultural Cal Massó i ha resolt a favor de la proposta presentada per Quatre Quaranta Gestió Cultural i Social SL. L’adjudicació és per a un termini de 2 anys, amb la possibilitat d’ampliar-lo per dues anualitats més, a raó d’un any i un any. Cal destacar que aquest és el segon procés de licitació que s’ha convocat des del consistori reusenc per tal de trobar un nou gestor des l’espai.

Descobertes 800 plantes de marihuana dins d’una casa en un barri de Reus. Agents de les unitats d’investigació de la Guàrdia Urbana de Reus i dels Mossos d’Esquadra han desmantellat aquesta plantació interior en un habitatge unifamiliar de la urbanització Mas Carpa. Les plantes estaven distribuïdes en diferents habitacions i també al pàrquing de l’immoble, i estava condicionada amb una instal·lació amb potents aparells de ventilació, filtres, reg, dipòsit d’aigua i una sofisticada instal·lació elèctrica, segons informen fonts de la Guàrdia Urbana.

L’Ajuntament de Reus pagarà uns 200.000 euros pels costos judicials del Cas Shirota. Segons se sap el consistori i els encausats han pactat aquest import després que la sentència del Tribunal de Comptes de l’any passat exculpés els membres del consell d’administració i que el posterior recurs d’apel·lació del consistori es desestimés.

El patinador del club de Patinatge Reus Deportiu, Pau Garcia, es proclama campió del món de patinatge artístic en la categoria junior individual. Després de guanyar en la categoria de juvenil al Campionat de Provincial de Tarragona, el de Catalunya, el d’Espanya i finalment el d’Europa, en la categoria de patinatge individual, ara s’ha emportat l’or en la màxima categoria. S’ha proclamat guanyador mundial a Mouilleron Le Captif a França, amb només 17 anys.

PUBLICITAT