#BaixCampInfo: La CUP demana una auditoria externa del servei de recollida de residus i neteja viària

La CUP de Reus defensarà, al plenari municipal de dilluns vinent, la realització d’una auditoria externa del servei de recollida de residus i neteja viària, actualment en mans d’FCC, en el període comprès entre els últims quatre anys de contracte (2013 -2017), l’any de pròrroga voluntària (2018) i l’any de pròrroga forçosa (2019).

L’Ajuntament de Reus, a través de l’Agència Reus Promoció, té prevista una intervenció a la segona planta del Gaudí Centre que servirà per renovar una part del contingut expositiu, dedicat a les principals obres de l’arquitecte Antoni Gaudí. En el marc d’aquesta acció, està previst que a principis de març d’enguany s’inauguri un nou espai expositiu, que s’anomenarà ‘El Park Güell de Gaudí.

La Unió de Pagesos convoca una Jornada Tècnica a Riudoms. La Jornada Tècnica tindrà una durada de tres hores i mitja i es visitaran les diferents finques d’avellaner del municipi de Riudoms.

Riudecanyes finalitza la instal·lació de la xarxa de desfibril·ladors del municipi. Tots els desfibril·ladors que hi ha a Riudecanyes es caracteritzen per la seva facilitat d’ús perquè l’aparell inclou un sistema de veu que dóna les instruccions pas a pas.

 

PUBLICITAT