#BaixCampInfo: Jordi Just i Àgata Girbes fusionen les seves candidatures a la Cambra

Jordi Just i Àgata Girbes fusionen les seves candidatures en una única a les properes eleccions a la Cambra de Comerç. Coneixerem més detalls avui dimarts al vespre, després de les negociacions que a hores d’ara es porten a terme entre les dues opcions que és presentant a la Cambra.

La ciutat de Reus ha de ser educadora i formadora, un motiu pel qual la diputada i tinent d’alcalde de l’ajuntament de Reus, Noemí Llauradó (ERC), ha llençat la idea que en un futur proper l’Institut de Formació i Empresa (IMFE) Mas Carandell, torni a incloure’s de nou en la regidoria d’Educació. L’anunci d’aquesta proposta s’ha realitzat en el marc de la sessió ‘Les oportunitats de la formació professional’ realitzada a la Cambra de Comerç de Reus.

L’Alcalde de l’Argentera es presenta per última vegada. Lluís Maria Castellví pertany al consistori municipal des del 1983 ininterrompudament.Trajectòria que no deixen indiferent a ningú, ja que senyala 36 anys vinculat a la política municipal.

Les Dones de Santa Àgata d’Almoster celebren 25 anys. La cantant, Núria Feliu va ser la protagonista de la primera part de la festa  amb un recital de poesia titulat “Desvetllant dones poetesses”. Després, la festa es va tancar de forma exclusiva per les membres. Les “àgates” van fer un berenar i van rebre diversos reconeixements per la feina feta.

 
PUBLICITAT