#BaixCampInfo: Investgacions arxivades

La fiscalia no veu delicte en l’actitud de dos Mossos d’Esquadra l’1 d’octubre del 2017 a qui la Guàrdia Civil acusava de no col·laborar per impedir la votació en un institut de Mont-roig del Camp . Segons recull l’escrit els mossos van identificar els responsables de l’obertura del centre i van decidir no actuar-hi per evitar “aldarulls”, atès que s’hi aplegaven més de 200 persones. El fiscal diu que els agents no van obstaculitzar l’acció de la Guàrdia Civil.

Fiscalia ha arxivat les investigacions per la seva suposada participació en l’organització del referèndum de l’1-O contra els alcaldes de Reus, Carles Pellicer; Amposta, Torredembarra, Deltebre, i Cunit. En la resolució d’arxivament, reconeix que no ha pogut acreditar que els batlles efectuessin cap actuació, “positiva o omissiva”, que incidís en l’obertura de centres municipals durant la jornada.

Cada cop més centres educatius de Reus llueixen aquest senyal a les seves portes. Un indicatiu del carril reservat per als vehicles dels familiars d’alumnes que van a portar o recollir els seus fills i filles a l’escola. Aquesta zona d’aturada exclusiva tot just acaba d’habilitar-se a l’Institut Baix Camp, l’escola bressol L’Olivera i l’escola Montsant. Una mesura que vol ser una solució per als embussos de vehicles i una millora per la seguretat dels usuaris.

PUBLICITAT