#BaixCampInfo: En Comú Podem es presenta a les eleccions municipals

En Comú Podem es presenta a les eleccions municipals del mes de maig amb la intenció de revalidar els 8.000 vots aconseguits a Reus durant les darreres eleccions generals, l’any 2016. Interpel·len a Esquerra i PSC perquè anunciïn amb qui tenen la intenció de pactar el 27 de maig.

Els comptes de l’Hospital Sant Joan de Reus aprovats divendres reflectien un negatiu de més de 100.000 euros. Les mesures per portar a equilibri el balanç s’havien de ratificar aquesta tarda durant el plenari, però la junta general convocada no s’ha celebrat.

El ple valida la concessió de mencions honorífiques a les Germanetes dels Pobres i a la cineasta Alba Sotorra.

L’Ajuntament instarà la Generalitat a fer un cens de pisos que faci més de dos anys que siguin buits. A proposta de la CUP.

El PSC fa prosperar la moció per evitar que les licitacions públiques surtin a concurs per sota del preu de mercat.

El Síndic de Greuges de Reus, Pere Pagès, ha presentat les dades de la seva activitat durant l’any 2018. Aquest curs passat, s’han obert un total de 402 expedients per queixes i consultes. Un 33.5% més que l’any anterior, quan n’hi va haver 301. Segons Pagès, això és degut únicament a un major coneixement de les accions del Síndic per part de la ciutadania.

L’anglès porta a Pratdip alumnes de Polònia, Hongria i Portugal. L’escola Santa Maria de Pratdip ha estat seu de trobada del programa Erasmus +. Una iniciativa que busca desenvolupar l’ensenyament en cooperació amb països europeus. El municipi del Baix Camp ha acollit setze nens i nenes d’aquests països i han treballat la intel·ligència logicomatemàtica amb l’anglès com a llengua vehicular.

 

 

PUBLICITAT