#BaixCampInfo | Els Bombers treballen en quatre incendis al Camp de Tarragona

Els Bombers treballen hores d’ara en quatre incendis al Camp de Tarragona. El més important afecta la zona del camí dels Molins de Valls, on estan treballant 14 dotacions. Hi ha dos focs més a Constantí, un d’ells controlat, i un altre a Nulles. D’altra banda, els bombers han hagut d’atendre 164 avisos per incidències provocades per la ventada. 

Sobre la pandèmia, el departament de Salut demanarà allargar les restriccions sanitàries més enllà del 7 de febrer. El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha remarcat que la situació encara és molt complicada a les UCI i que qualsevol rebrot seria perillós. A la demarcació de Tarragona, avui s’han notificat 201 contagis i sis defuncions. Els indicadors epidemiològics van a la baixa, però han ingressat vuit persones més als hospitals del territori, i ja en són 334. 

El Tribunal Superior de Justícia ha mantingut les eleccions el 14 de febrer perquè ajornar els comicis provocaria un “període prolongat de provisionalitat” en el Govern. A més, no veu causa de força major imprevista, ni base legal per endarrerir la votació. 

Un nou opuscle dels Amics de les Muntanyes de Prades recull la visió de diferents especialistes sobre el conreu, les propietats i la promoció de l’avellana de muntanya. Es podrà recollir gratuïtament en diverses cooperatives o punts turístics del territori.

PUBLICITAT