#BaixCampInfo: Els Alumnes de l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms presten Serveis a la Comunitat.

Els treballs realitzats a la Plaça de la Sang ja estan al 50%. Les obres de remodelació segueixen el calendari previst i la Plaça s’obrirà oficialment al públic en l’acte de les Tres Gràcies. El carreró de la Puríssima Sang, la Plaça de la Sang i el carrer que la connecta amb la Riera de Miró estaran acabats per aquesta data i conformaran una zona peatonal.

La CUP de Reus denuncia una “manca d’ètica” en la recent contractació de dos càrrecs de confiança a l’Ajuntament. Els cupaires no qüestionen la legalitat dels contractes i tampoc veuen irregularitat en les seves funcions, però consideren que èticament són reprovables. El grup relaciona directament la contractació d’aquests dos nous assessors de govern al fet que l’actual cap de gabinet d’alcaldia, Marc Just, ha de compaginar el seu càrrec amb el de director de la campanya electoral del PDeCAT, a la qual l’alcalde Carles Pellicer es presenta a la reelecció. A partir d’aquí, la CUP vol que es justifiqui la relació de tasques i hores dels nous assessors.

Els Alumnes de l’Institut Joan Guinjoan de Riudoms presten Serveis a la Comunitat. Durant aquest curs els alumnes han realitzat o realitzaran tasques de voluntariat amb el Centre d’Estudis Riudomenc Arnau de Palomar, el Gran Recapte d’Aliments, Biblioteques, Escoles, Residència d’Avis L’Onada i Càritas de Riudoms.

El Consorci del Teatre Fortuny informa que per causes alienes a l’organització s’ha hagut de suspendre l’espectacle “El desguace de las musas”, d’Eusebio Calonge, programat pel dia 5 d’abril. En el seu lloc, els espectadors podran veure “Alguns neixen estrellats”, interpretat per Joan Pera i David Olivares. La nova representació es farà el mateix divendres 5 d’abril, a les 21:00 h.

Avui divendres tindrem un amb un sol predominant a excepció d’alguns núvols de primera hora. Les temperatures no patiran canvis, seguiran fresques a la matinada i a primeres hores, però amb unes màximes que seran força agradables, sobretot a les hores centrals del dia. I aquesta tonica de temps el podem fer en principi extesiu a tot el cap de setmana.

PUBLICITAT