#BaixCampInfo | El TSJC manté les eleccions per al 14F

El TSJC manté les eleccions per al 14-F i anul·la el decret de suspensió dels comicis. La decisió es pot recórrer al Suprem però ja no es podria canviar la data. 

El col·legi de Metges de Tarragona considera una imprudència i una irresponsabilitat en aquestes dates. El seu president ha explicat a Carrer Major que molts membres de mesa ja s’han adreçat al CAP per demanar informes per excusar-se de la cita. 

Salut ha 17 noves defuncions per Covid-19 al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. A més, també s’han detectat 331 nous casos positius, una xifra superior a la de dijous.

El president del col·legi de Metges de Tarragona considera una imprudència i una irresponsabilitat fer les eleccions en aquesta data. En declaracions a Carrer Major, Sergi Boada, diu que fer ara els comicis va en contra de totes les recomanacions sanitàries.

I en cultura, Botarell tira endavant amb la seva Festa Major de la Candelera tot i el coronavirus. A diferència d’altres pobles, han rebutjat anul·lar la Festa i han organitzat un seguit d’activitats online.

PUBLICITAT