#BaixCampInfo | El Govern inclou l’aposta tarragonina per l’hidrogen verd com a energia neta

El Govern català inclou l’aposta tarragonina per l’hidrogen verd entre els projectes que defensarà per rebre els fons de recuperació Next Generation de la Unió Europea. Aquest projecte està pensat per impulsar les inversions i estudis sobre l’hidrogen com a alternativa d’energia neta. La plataforma la coordina la URV i ja compta amb un centenar de membres i una trentena de propostes. 

El nombre de contagis ha baixat significativament a la demarcació. A la regió sanitària del Camp de Tarragona, se n’han notificat 158 i a les Terres de l’Ebre 37. Ara bé, a les UCI del Camp s’ha assolit un pic de 70 pacients covid que no es veia des de l’abril de l’any passat. 

Mentrestant, les associacions d’hostaleria de Catalunya, entre elles la de Tarragona, demanen a la Generalitat que aixequi el confinament municipal i els permeti obrir fins a les 8. També s’ofereixen a col·laborar per ampliar la xarxa de rastrejadors covid. 

I avui també hem conegut les dades de l’atur, que continua a l’alça a la demarcació. El gener s’ha tancat amb 1.600 aturats més, el que representa un increment del 2,6% respecte al desembre i del 27% si ho comparem amb l’any passat. 

Les Borges del Camp tiren endavant amb la celebració del Carnaval. Tot i la pandèmia, han convidat a veïns i veïnes a enviar fotos i vídeos disfressats i ballant per a participar en el concurs de disfresses confinat.

PUBLICITAT