#BaixCampInfo | El Govern català mobilitza 618 MEURS en ajuts laborals

El Govern català mobilitza 618 MEUR en nous ajuts extraordinaris per a pimes, autònoms i treballadors en ERTO. 

En concret, els autònoms rebran un nou pagament de 2.000 euros i l’executiu oferirà 2.000 euros per treballador en ERTO a les petites i mitjanes empreses de menys de 50 treballadors. 

El sindicat UGT celebra aquests ajuts anunciats avui pel Govern, però creu que s’haurien d’haver impulsat ja fa temps.

En una entrevista a Carrer Major, el secretari general del sindicat a Tarragona, Joan Llort, ha afirmat que la pandèmia ha posat de manifest les mancances de l’administració al territori, per les dificultats i retards per accedir al pagament de prestacions. 

Aquest cap de setmana s’ha disparat el nombre de festes il·legals. A Tarragona, aquest dissabte hi ha hagut un detingut i 17 identificats per un botellón a la platja del Miracle. 

I a Reus, l’Ajuntament  ha obert un expedient sancionador contra un local d’oci nocturn que ha estat intervingut fins a quatre vegades per saltar-se les restriccions anticovid. La darrera aquest dissabte en una festa amb una vintena de persones.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp inicia una nova edició del programa Salut Jove.

En aquest s’inclouen tallers on les families també poden participar o cites personals i confidencials per tractar els temes que més els preocupin.

PUBLICITAT