#BaixCampInfo: El col·lectiu d’Avis i Àvies de Reus per la Llibertat ha estat escollit com el més Imprescindible de l’Any 2018

El col·lectiu d’Avis i Àvies de Reus per la Llibertat ha estat escollit com el més Imprescindible de l’Any 2018. La ciutadania, a través dels vots emesos als Mercats de Reus i al web www.elsimprescindibles-canalreustv.cat, ha volgut reconèixer la tasca incansable dels centenars de persones que cada migdia i des de fa més d’un any, es concentren a la plaça del Mercadal.

Els altres imprescindibles de l’any 2018 que han estat reconeguts a la cerimònia celebrada el dissabte al Teatre Fortuny, han estat l’Associació Pratdip Llegendari, el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, el Club Natació Reus Ploms, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, Espais Ocults – Reus Ocult, el Grup Xou Juvenil del Reus Deportiu, l’Institut Baix Camp, Reus Refugi i Reusenques de Lletres.

El Premi Especial ‘Etiqueta Negra’, atorgat per Vermuts Miró, que han lliurat els periodistes Xavier Graset i Josep Baiges, ha estat per Canal Reus Televisió.  Enguany també s’ha volgut lliurar un premi honorífic Imprescindible 2018. La Comissió Organitzadora dels Imprescindibles ha volgut distingir l’immens valor cultural i social que representa la figura de Xavier Amorós, escriptor i poeta.

La CUP de Reus ha donat a conèixer els dotze primers noms que formaran part de la candidatura per a les properes eleccions municipals, una llista encapçalada, novament, per la Marta Llorens, i on l’Edgar Fernández repetirà com a segon. A partir d’aquí, però, comencen els canvis, i la resta de regidors actuals no estan inclosos entre els dotze primers, excepte la Mariona Quadrada, que ocupa la cinquena posició.

Montbrió és un poble que segueix creixent. Així ho ha dit Vicenç Ferré, alcalde del municipi que destaca que des del 2000 hagi sumat uns 1400, passant de 1500 habitants a 2940 calculats en l’últim cens. Això ha implicat una reclamació d’ampliació de l’Escola.

PUBLICITAT