#BaixCampInfo: El CatSalut assumeix la gestió i el dèficit de l’hospital de Reus

El CatSalut agafa les regnes de l’Hospital Sant Joan de Reus i passarà a controlar-ne la gestió i el dèficit a través d’una societat 100% pública. Es descarta doncs així la fórmula d’un consorci, que havia plantejat el exconseller Comín, i per tant el Govern en tindrà el control total mentre l’Ajuntament de Reus es mantindrà com a propietari de l’edifici.

Així, faltarà concretar la cartera de serveis nous que vol ampliar el CatSalut o com eixugarà el dèficit que arrossega l’hospital -encara en estudi, amb diverses vies obertes. En tot cas, a nivell laboral, des del CatSalut es garanteix que es respectaran els convenis vigents de l’hospital, amb uns 1.200 empleats.

Reus Deportiu Miró ja és una realitat. L’empresa reusenca serà des el dimarts 4 de desembre el patrocinador principal del Reus Deportiu d’hoquei. La seva imatge apareixerà a la part principal de la samarreta i s’incorpora Miró al nom del primer equip.

Informem que aquesta setmana l’horari de la taquilla del Teatre Auditori Casal Riudomenc queda alterat, de tal manera que la data de venda prevista pel dijous, que aquesta setmana esdevé festiu, passa al avui dimecres 5, en el mateix horari, de les 18.00 h a les 20.00 h.

 

 

PUBLICITAT