#BaixCampInfo: El Barça Lassa i el Telecable Gijón, campions de la Copa del Rei i de la Reina a Reus

L’home que durant el 21-F va pujar dalt d’una grua de la construcció al municipi de Vinyols i els Arcs, al Baix Camp, finalment ha baixat. Després de ser-hi durant més de 72 dues hores en motiu de protesta, l’ocupa, convençut pels Mossos d’Esquadra, ha desistit. Segons ha avançat el Diari Més, l’individu ha abandonat l’estructura i la policia catalana, a hores d’ara, encara no ha explicat si l’ha estat detingut.

Lluís Pallejà, procedent de l’antiga formació denouReus, ha estat elegit alcaldable de Primàries Reus de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L’elecció s’ha fet després d’un procés de primàries que ha culminat amb una jornada de votacions entre tres candidats. Pallejà ha obtingut més de la meitat dels vots.

Dels tres candidats a encapçalar la llista, Lluís Pallejà ha obtingut un total de 190 vots, mentre que els altres dos candidats, Jordi Pouget i Lluís Agustench, han obtingut 87 i 80 vots respectivament.

El proper 27 de febrer arriba el cicle Idees x Busines, adreçat a empreses, professionals i persones autònomes de Reus i del Camp de Tarragona, i que impulsen de manera conjunta REDESSA, la regidoria de Promoció Econòmica, la Universitat Oberta de Catalunya i Mas Carandell. Enguany el cicle arriba a la sisena edició i el model de l’Economia circular és el tema escollit per sotmetre a debat durant les dues sessions en que es desenvolupa, la d el dimecres vinent i la del dijous 21 de març, i que tindran lloc a firaReus en horari de 8.45 a 11h.

El Barça segueix intractable i ha guanyat una nova Copa del Rei, la quarta consecutiva, després d’imposar-se per 1 a 4 al Deportivo Liceo en la gran final de la Copa del Rei d’hoquei patins que s’ha celebrat ahir a la tarda al Pavelló Olímpic de Reus.

Ja hi ha nou campió de la Copa de la Reina d’hoquei patins. El Telecable Hockey Club de Gijón ha guanyat la competició que s’ha celebrat aquests darrers quatre dies a la capital del Baix Camp després d’imposar-se per un contundent 3 a 7 al Cerdanyola.

PUBLICITAT