#BaixCampInfo: El Banc dels Aliments necessita 3.600 voluntaris per al Gran Recapte

A menys de tres setmanes per al Gran Recapte, el Banc dels Aliments alerta que encara fan falta uns 3.600 voluntaris per garantir la campanya solidària, per la qual fins ara només s’hi han inscrit unes 900 persones. Tarragona és la demarcació que compta amb el percentatge més baix de voluntaris registrats fins ara, un 20%, i per això fan una crida a la participació. El 2017, el Banc dels Aliments va repartir a les comarques tarragonines més de 2.750.000 quilos a 25.356 beneficiaris. L’esdeveniment, que arriba a la desena edició, se celebrarà el 30 de novembre i l’1 de desembre en més de 350 mercats i supermercats. El Gran Recapte recull aliments bàsics, com conserves, oli o llet, per fer-los arribar a la població més necessitada.

La quinzena edició de la Ganxet Pintxo en marxa i, per commemorar-ho, la Cambra de Comerç ha decidit recuperar la guia desplegable d’edicions anteriors. Es tracta de la segona edició d’enguany, el setè en què se celebra la proposta gastronòmica. Una oferta que s’ha consolidat amb un èxit.

Obert al públic l’exposició al Museu de Reus de la plaça de la Llibertat titulada “Pere Caselles, arquitecte”. La mostra està comissariada pel també arquitecte reusenc Anton M. Pàmies Martorell i s’emmarca en els actes d’homenatge organitzats per l’Ajuntament de la ciutat en el marc de la commemoració de l’Any Caselles.

 

PUBLICITAT