#BaixCampInfo: Concentracions davant la Policia

Concentració aquest dimecres a les vuit del vespre, davant de la comissaria de la Policia Nacional a Reus, en protesta els alcaldes i persones detingudes avui a Girona.

Aquest dimecres 16 i aquest dissabte 19 de gener es porten a terme dues sessions obertes al públic a l’antic hospital (carrer de Sant Joan, 34) en què les persones impulsores dels 60 projectes candidats a finançar-se a través de la partida de 750.000 euros inclosa als Pressupostos participatius podran explicar les seves propostes i demanar el vot a la ciutadania. La sessió de dimecres ha començat a les 18:00 h i la sessió de dissabte s’iniciarà a les 10:00 h.

Botarell ha fet un creixement lent però gran, passat de 530 habitants l’any 1998 a 1070 actualment. Una prolongació al llarg de 20 anys, que segons Lluís Escoda, alcalde del municipi, ha permès l’equilibri dels serveis i un creixement sostenible. Ho ha explicat en una entrevista a aquesta ràdio, al programa Les Veus del Mestral.

Ahir van començar les obres de pavimentació del Pavelló Municipal de Montbrió del Camp, després que el 28 novembre s’iniciaven els moviments de terra. Es tracta d’una millora aprovada el desembre, per condicionar l’exterior d’aquest pavelló que porta en ús des de 2015.

PUBLICITAT