#BaixCampInfo: CF Reus, ja tenim nous propietaris

Aquest passat diumenge s’ha mort a l’edat de 81 anys Antoni Zaragoza Mercadé, conegut amb el pseudònim d’Anzame. Zaragoza va ser un gran aficionat al periodisme i al col·leccionisme d’objectes relacionats amb Reus i cronista de la ciutat. Des de l’any 1969, va col·laborar en la majoria de mitjans locals: ‘Semanario de Reus’, ‘La Voz de la Costa Daurada’, ‘Lo Nunci’ i ‘Diari de Tarragona. A més de col·laborar en la major part de publicacions periòdiques de la ciutat, a les ràdios i també a la televisió.

Un ple el de Reus marcadament ja per la campanya preelectoral s’ha aprovat per unanimitat dues propostes presentades pel PSC de Reus en suport al pacte d’estat contra la violència de gènere i a favor de la pagesia. També s’ha aprovat una proposta del PP de la ciutat, per la millora del Parc de Bombers.

Avui el municipi de Les Borges del Camp, patirà una tallada d’aigua a causa les millores de la xarxa de subministrament. Serà de les 09:00 a les 14:00 hores aproximadament.
El tall afectarà els següents carrers: Av Sra. Magdalena Martorell, Av Font de les escales, el carrer Pau Casals, el Camí de l’ermita, La Partida de Sant Bartomeu, el carrer dels pins i la plaça de Sant Antoni.

Russel Platt i Clinton Onolfo són els noms del moment, del dia, i, qui sap, potser ho seran també de la història roig-i-negra. Dos americans que s’han convertit en els nous propietaris del CF Reus Deportiu. De fet, ho serà el grup inversor US Real State Investment, del qual ells dos en són els líders.

 

PUBLICITAT