#BaixCampInfo: Carnaval primer assalt

Vídeo Carnaval de Riudoms, Sergi Pedret

Any rere any, la rua de lluïment atreu multitud de visitants i veïns que no es volen perdre un dels actes més concorreguts del carnaval reusenc. Entre els milers de participants que han desfilat pels carrers del centre de la capital del Baix Camp, n’hi ha que s’han disfressat de víkings, fades, superherois, egipcis, així com de tota mena d’animals i, fins i tot, de Trapezi, reconeixent, així, la fira de circ que des de fa més de dues dècades se celebra al municipi.

Aquest any, a més, la comitiva de Carnaval ha escollit la prehistòria com a temàtica del carnaval a Riudoms. Una elecció que busca fer crítica i sàtira de coses que han passat durant l’any.

Passades les 4 de la tarda del dissabte es va produir un incendi als afores de la ciutat de Reus, en una masia abandona prop de la carretera de Castellvell. Segons fons de la policia es tractaria d’uns pneumàtics que algú hauria encès. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una dotació dels Bombers i almenys 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra que van tallar el pas del camí d’accés a la masia fins que el foces va donar per extingit.

El Reus Deportiu Miró guanya al Citylift Girona Club Hoquei a casa en un partit de molta dificultat segons el seu tècnic (1-0). Tot i que des de la grada s’ha vist un conjunt a mig gas, Jordi Garcia ha assegurat que vèncer als roig-i-blancs al Palau era tot un repte. Refer-se després de l’eliminació als quarts de final de la Copa del Rei ha estat costós per l’equip reusenc.

PUBLICITAT