#BaixCampInfo: Carles Pellicer, disposat a reeditar el pacte de govern amb ERC i Ara Reus

L’alcaldable de Junts per Reus i candidat a la reelecció, Carles Pellicer, està disposat a reeditar el pacte amb ERC i Ara Reus. En una compareixença ahir dilluns, l’actual alcalde ha subratllat que els reusencs han avalat a les urnes la gestió del govern, que en conjunt ha sumat prop de 6.000 vots i ha arribat als 15 regidors -majoria absoluta-. Per aquest motiu, Pellicer ha avançat que obrirà converses amb Noemí Llauradó i amb Daniel Rubio per constituir “un govern revalidat, sòlid i estable de 15 regidors”. A més, el cap de llista de Junts per Reus ha estès la mà al PSC d’Andreu Martín per segellar “un acord de 21 per al segle XXI que garanteixi amplis consensos al plenari”.

Junts per Reus començarà avui dimarts una ronda de trobades amb Esquerra, ARA Reus i el PSC per aconseguir obrir les posibles aliances que li permetin tirar endavant la seva idea.

Els resultats de diumenge, 26 de maig, reflecteix també  la composició dels consells comarcals, derivada dels resultats de les eleccions municipals. El consell comarcal del Baix Camp no se’s escapa als canvis, ja que el domini d’ERC és molt important.

El proper diumenge 2 de juny se celebrarà una pedalada solidària a la ciutat de Reus. L’esdeveniment, organitzat per Bicicamp, el Reus Deportiu i Canal Reus, servirà per recaptar fons per la Fundació Mossèn Frederic Bara i el seu projecte OBRIM SOMRIURES.

Aquesta iniciativa, de caràcter familiar, comptarà amb 2 recorreguts: un itinerari curt de 4 km pels carrers de Reus per als més petits i un itinerari llarg de 15 km per als més grans que també inclourà un recorregut pels camins del terme de Reus. A tots els inscrits se’ls entregarà una samarreta commemorativa de la pedalada patrocinada per Unió, la cooperativa de Reus.

L’hora de la convocatòria serà a les 9.30h al pàrquing del Reus Deportiu (C/ Gaudí) on tots els inscrits podran registrar-se i recollir la seva samarreta. Només tindran samarreta els primers 500 inscrits prèviament.

 

PUBLICITAT