#BaixCampInfo: Campanya electoral i jutjats

Avui la canditada i alcaldable de Reus per la CUP, Marta Llorens ha de declarar als jutjats de Reus pel contingut d’una roda de premsa del desembre de 2018, en el marc de la segona pròrroga del contracte d’FCC pel servei de la brossa. Daniel Rubio també candidat i alcaldable d’Ara Reus li demana 15.000 euros de sanció per “atemptar contra el seu honor”.

Els Mossos d’Esquadra van detenir, dimecres de la setmana passada, dos homes a Reus com a presumptes autors d’un delicte d’estafa. Els detinguts, de 32 i 38 anys, haurien comprat vehicles de segona mà d’alta gamma simulant transferències bancàries que a la pràctica no acabaven fent. Durant una trobada amb una venedora els Mossos els van enxampar. A la cita s’hi havien presentat amb un cotxe que ja havien adquirit amb aquest mètode fraudulent a la mateixa venedora. Un d’ells tenia set antecedents, la majoria dels quals per estafa. Dijous van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Reus i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Riudoms canvia els contenidors d’escombraries per millorar la recollida selectiva. A partir del juny totes les bateries de contenidors del Riudoms tindran les 5 fraccions. Riudoms ha iniciat aquest procés de renovació de tots els contenidors d’escombraries de superfície del poble amb un objectiu clar: aconseguir una recollida selectiva més eficient.

El Consorci del Teatre Fortuny ha presentat la propera temporada de programació i ha fet balanç dels primers sis mesos de l’any, en els quals ha arribat al 90% d’ocupació. La nova temporada de Tardor serà de setembre a desembre i presenta 18 espectacles, amb un total de 21 representacions.

La nova programació de Tardor conté 5 espectacles de teatre, 1 òpera, 2 espectacles de dansa, 4 de música, 2 musicals (amb un total de 4 funcions), 2 familiars (amb 3 funcions en total) i 2 representacions teatrals en el marc del Cicle “Grans Mestres”.

 

PUBLICITAT