#BaixCampInfo: Atendran, d’onze de la nit a una de la matinada, a les persones que dormint al carrer.

Aquest dimarts i dijous, 22 i 24 de gener, un equip de persones voluntàries de Creu Roja i de Protecció Civil, coordinats des de la Regidoria de Benestar Social, a través del Pla Local d’Inclusió Social (PLIS), atendran, d’onze de la nit a una de la matinada, a les persones que trobin dormint al carrer.

Aquest divendres 25 de gener, a les 19.30 h, Jordi Moreras, professor d’Antropologia de la Universitat Rovira i Virgili i expert en islam a Catalunya, pronunciarà al CERAP la conferència «Pensar la multiculturalitat en temps de postveritat». L’acte s’inscriu en el cicle «Pensament i debat 2019», que organitza la Secció de Ciències Socials del CERAP.

L’Ajuntament de Reus dedicarà l’any 2019 a l’artista Roseta Mauri, referent internacional del món de la dansa i que 95 anys després de la seva mort continua formant part en la programació cultural de la ciutat.

El Campionat de Catalunya de grups show de patinatge artístic, que inicialment havia de disputar-se els dies 16 i 17 de febrer a Lleida, s’organitzarà al Pavelló Olímpic Municipal de Reus en les mateixes dates. Diversos motius operatius no han permès la disponibilitat de les instal·lacions de Barris Nord de la capital del Segrià, de manera que la Federació Catalana ha sol·licitat a la ciutat de Reus l’organització d’aquest esdeveniment.

PUBLICITAT