#BaixCampInfo Arrenquen les festes de Nadal a Riudoms

A l’informatiu de Carrer Major hem destacat que Riudoms ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida a les festes de Nadal. Serà aquest cap de setmana amb el 14è Mercat de Nadal de Riudoms i el 2n Mercat d’Artistes riudomencs Mercart, que se celebraran a la plaça de l’església.

Per dissabte 14 s’han preparat tot un seguit d’activitats. A les 11h es durà a terme un taller de centre florals nadalencs, i a les 12h, l’activitat l’hora del conte canviarà de seu, passarà de la Biblioteca a l’Espai Jove. La mainada del poble podrà gaudir de l’espectacle de titelles “una finestra al Nadal”, de la companyia “L’invisible” de Mont-roig del Camp.

A la tarda hi haurà l’encesa de l’enllumenat nadalenc de la plaça i xocolata calenta per totgom. Això estarà amenitzat per la música de “Gaudim Musicals” i de la coral “Petits cantors” de l’Escola Municipal de Música de Riudoms, que oferirà un concert de Nadal. Els assistents també podran gaudir de l’espectacle de playback del “Grup Independent d’Art”; i de la txaranga nadalenca a càrrec de “Band Tocats”

Diumenge, 15 de desembre continuaran les activitats. De les 10h a la 13h del migdia, qui ho desitgi podrà fer ballar els gegants. A les 12h es farà la representació de l’espectacle familiar “M’he portat bé” de la companyia “La pantomima”. 

De les 11:30h a la 13h del migdia hi ha prevista una jornada de portes obertes al nou centre “Espai Teatre”, situat a la 2a planta de l’Antiga Llar de Jubilats. El grup Dramèdia Teatre ha preparat una visita teatralitzada per la ocasió.

PUBLICITAT