#BaixCampInfo: 50,2 milions d’euros a la demarcació per la ATC

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha recaptat 50,2 milions d’euros a la demarcació de Tarragona des de la seva implantació al territori el setembre del 2017. En els primers 19 mesos s’han atès 39.609 persones i s’han gestionat 88.351 expedients en els 6 punts d’atenció que l’organisme té a la demarcació. Les dades les ha facilitades aquest dimecres la secretària d’Hisenda de la Generalitat i presidenta de l’ATC, Marta Espasa, en una visita a l’oficina de Reus per presentar la campanya de declaració de l’IRPF.

Incivisme en el divendres Sant de Botarell. Divendres Sant és un dia de processó. No gens menys a Botarell es van viure actes incívics i vandàlics. Tal com ha explicat el consistori Botarellenc, la nit de divendres es va trencar mobiliari urbà i es van haver de recollir més de 30 llaunes de cervesa buides.Concretament es van trencar dos fanals, que suposen un cost de 400euros a assumir entre la població.

Unió de Pagesos té la mirada posada a les eleccions estatals. De fet, situen les seves esperances per aconseguir les eternes reclamacions del sector de l’avellana una vegada s’hagi constituït el nou govern estatal. Les peticions se centren en recuperar les ajudes per hectàrea, l’assegurança en la fruita seca i l’ajornament de les cotitzacions en la seguretat social.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament i Fundació Bancària “la Caixa” han signat un conveni de col·laboració per afavorir el desenvolupament del Projecte “Reus i la Festa inclusiva” que es du a terme a la ciutat a través de l’Institut Municipal Reus Cultura. La signatura de l’acord s’ha fet aquest dimecres al matí i ha anat a càrrec de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i Joaquim Macià Viladomat per part de Fundació Bancària “ la Caixa”.

PUBLICITAT