#BaixCampInfo: Atropellament mortal a l’Hospitalet de l’Infant i Mont-Roig

La circulació ferroviària va està interrompuda entre l’Hospitalet de l’Infant i Mont-Roig per un atropellament cap a les 8.40 hores del matí de ahir dijous. Els viatgers del tren afectat, que havia sortit de Tortosa cap a Barcelona, han estat transbordats per carretera. Sembla ser que el mort era un conegut empresari de la zona.
Dolors Vázquez, número 2 d’Ara Reus a les municipals. L’advocada ha estat un dels màxims exponents de la creuada del partit municipalista contra INNOVA, juntament amb un altre membre del partit, Josep Maria Pujol.
Unió de Pagesos s’ha mobilitzat aquest dijous amb tractorades a Lleida, Girona, Tarragona, Manresa i Tortosa, que han finalitzat davant de diferents delegacions estatals d’aquestes ciutats, per exigir al govern espanyol mesures “urgents” per a la pagesia professional. Unió de Pagesos reclama, entre altres peticions, una aplicació “justa” de la Política Agrària Comuna (PAC) a l’Estat.
Més de 1.200 joves visitaran Riudoms per participar en la trobada d’esplais de la Fundació Pere Tarrés. Aquest cap de setmana, 16 i 17 de març, el municipi aplega la trobada anual de joves i adolescents del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés.

 

PUBLICITAT