#BaixCampInfo: Arxivada la causa oberta per haver arrencat la pancarta pels presos polítics de l’Ajuntament de Reus

La jutgessa que porta el cas ha decidit arxivar la causa oberta per haver arrencat la pancarta pels presos polítics de l’Ajuntament de Reus el passat mes d’agost. Segons l’auto, la magistrada admet que els fets constitueixen un delicte i obre la causa, però en decreta l’immediat arxiu provisional. Aquesta darrera decisió la pren, argumenta, perquè no té elements suficients per identificar els autors dels actes que considera delictius. El govern de Reus recorrerà l’arxivament de la causa oberta en relació als individus que van despenjar la pancarta.

Amb més expositors i més metres quadrats. Així és com es presenta la 48a edició d’ExproReus, la fira multisectorial de referència que obrirà les portes aquest dimecres i s’allargarà fins diumenge. L’edició d’enguany comptarà amb 150 expositors de diferents sectors, repartits en més de 23.000 m² en interior i exterior. Unes xifres de rècord, però que mantenen la màxima aposta en el sector de l’automoció.

Ahir dilluns  i fins al diumenge 14 d’octubre, es prohibirà la circulació i l’estacionament en un tram dels carrers d’Holanda i de Portugal, a la zona del Tecnoparc. Aquestes afectacions de mobilitat són necessàries per la prova pilot a Reus del bus autònom elèctric Èrica, el primer que circula a Catalunya. A partir de dimecres 10 i fins el diumenge 14, coincidint amb les dates de la fira ExproReus, admetrà passatgers i tothom qui vulgui hi podrà pujar.

Amb el propòsit de fomentar una concepció optimista de l’envelliment, l’Ajuntament de Reus organitza una setmana d’activitats sota el lema ‘Gent gran, gent activa: Olimpíada de l’envelliment actiu’, que tindrà lloc a la ciutat entre els dies 15 i 20 d’octubre. Es tracta d’una iniciativa, coordinada per les regidories de Participació, Ciutadania i Transparència, d’Esports, de Salut i Reus Esport i Lleure, que va néixer amb motiu d’una proposta realitzada, durant el curs passat, pel Consell d’Infants Ciutadans i el Consell Municipal de Joves de Secundària.

PUBLICITAT