#BaixCampInfo | Comença la campanya electoral

Aquesta mitjanit comença la campanya electoral per les eleccions al Parlament. Una campanya marcada per la situació sanitària i també per la incertesa, perquè no serà fins al 8 de febrer quan previsiblement el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya confirmi si finalment es fan els comicis el 14 de febrer.

Les dades sobre la pandèmia indiquen una millora important a la demarcació de Tarragona. La pressió hospitalària s’ha reduït amb 22 ingressats menys, fins als 340 pacients amb covid-19 als centres sanitaris de la demarcació.

El Govern ha anunciat avui que oferiran als membres de les meses electorals que es puguin fer un test d’antígens els dies previs al 14-F. Aquest test serà voluntari i es farà, preferentment, entre el 9 i el 12 de febrer als Centres d’Atenció Primària. La previsió és fer 60.000 proves. El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha explicat aquesta decisió després de la reunió amb la mesa de partits.

El Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona considera una irresponsabilitat fer les eleccions el 14F. El col·lectiu creu que si no es poden garantir unes eleccions segures és millor no fer-les.

Almoster aposta per la millora de la connectivitat arreu del municipi instal·lant dotze zones de wifi gratuïtes. La connexió és d’alta qualitat i s’ha fet gràcies a una subvenció de l’Unió Europea.

Mont-roig inicia el repartiment de bujols per a la recollida porta a porta de residus de poda. El servei es realitzarà els dilluns a primera hora del matí, però hi haurà un espai especial per a persones que no puguin treure el contenidor en aquest horari.

PUBLICITAT