Arriba el RallyRACC Catalunya Costa Daurada als territoris del Baix Camp

Un any més arriba el RallyRACC Catalunya Costa Daurada als pobles del Baix Camp, concretament, passarà per municipis com Montbrió, el Botarell i Riudecanyes, donant gran protagonisme a aquest darrer.

L’apassionant lluita pel títol mundial que mantenen el belga Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupé), el francès Sébastien Ogier (Ford Fiesta) i l’estonià Ott Tänak (Toyota Yaris) marca el 54è RallyRACC Catalunya Costa Daurada que es disputa fins diumenge íntegrament a les carreteres tarragonines, a excepció només del tram urbà a Barcelona que ha tingut lloc aquest dijous.

En la jornada de diumenge el Rally arribarà al tram de Riudecanyes. Un tram de 16,35km, i que serà idèntic al del passat 2017. Amb una primera part passant per sobre de la N-240 amb les característiques rotondes, i una segona amb el camí molt més estret i amb una pronunciada baixada.

Un tram que farà passar el Rally per municipis com Montbrió i el Botarell,  com a zona d’enllaç, per tan no cronometrada. El tram acaba a la T-320, al costat del cementiri de Riudecanyes, pujaran per l’estació i baixaran cap a Botarell direcció a Montbrió.

De fet, des del passat dilluns part dels equips tènics i mecànics d’alguns dels equips ja es troben al municipi de Riudecanyes, preparant-se per les jornades.

PUBLICITAT