Aquest equip “no està pagat”

Nova gesta d’uns jugadors i cos tècnic que continuen demostrant que estan molt per sobre d’una directiva que està enfonsant el Reus. Una victòria d’or al camp de l’Alcorcón, per 0 a 1, davant el fins ara líder de la categoria i qui no havia concedit cap derrota al seu estadi.

El partit arribava en un dels pitjors moments, si no el pitjor, i després que el mateix Bartolo assegurés que no veia als jugadors preparats per competir a Santo Domingo. A més, el partit va començar amb una protesta per part dels mateixos jugadors reusencs, que van negar-se a disputar el primer minut de joc. Una protesta respectada tant pels jugadors de l’Alcorcón com per l’afició madrilenya.

Pel que fa al partit, es van donar tots els condicionants perquè el Reus tregués el que semblava impossible, els tres punts. L’equip va començar enxufat i molt concentrat, amb el retorn d’un bon Querol a la titularitat, i al minut 20 de partit va arribar la jugada clau. Penal favorable al Reus per mans de Bellvís i vermella directa pel jugador local. Gus Ledes va ser l’encarregat de transformar la pena màxima i posar el 0 a 1 que acabaria sent definitiu.

A partir del gol, el Reus va jugar perfectament el partit que li tocava fer, sent sòlid en defensa i aprofitant la superioritat numèrica per castigar l’Alcorcón en contracops. Va poder arribar el segon, però no va ser així, fet que provocà que fins al darrer minut els locals tinguessin opcions, malgrat que sense fer patir excessivament als del Baix Camp.

Xavi Bartolo explicava després del partit el que suposa aquesta victòria després de la pitjor setmana que ha passat la plantilla des de l’inici de temporada.

El mateix Bartolo assegurava que l’equip s’havia trencat durant la setmana, i quina ha estat la petició des del cos tècnic, malgrat mostrar-se no del tot convençut amb el futur pròxim.

El Reus rebrà el proper cap de setmana al Còrdova, el penúltim classificat i en una situació molt complicada, en un partit on buscarà una nova victòria.