A pels tres punts esperant la solució

El Reus Deportiu rep aquest cap de setmana, concretament dissabte a partir de les 18h, una visita complicada a l’Estadi Municipal, la del Mallorca, mentre tothom espera que arribi la solució als problemes econòmics que arrossega l’entitat.

Segurament el partit d’aquest cap de setmana ha passat a un segon pla per a la majoria d’aficionats, ja que diversos mitjans han assegurat que abans de finalitzar el cap de setmana hauria d’arribar la solució definitiva pel Reus amb l’entrada d’un inversor. Sobre aquest tema n’ha parlat el tècnic Xavi Bartolo, que es mostra optimista, i assegura que aquest tema es resoldrà de forma total abans del dia 5 de desembre.

Entre tot això, l’equip afronta un partit d’absoluta necessitat. Comença a convertirse en una urgència tornar a sumar, i ferho de tres en tres, després de cinc partits consecutius sense guanyar i de tres seguits perdent. Els del Baix Camp són ara mateix 20ens classificats amb 13 punts i en zona de descens, però a només dos punts de la permanència.

El rival no és segurament el millor possible per un partit amb aquesta transcendència. El Mallorca suma 24 punts, és l’equip que marca la zona de playoff d’ascens i arriba després d’una victòria a casa i de sis partits consecutius sense conèixer la derrota. Bartolo parla clar sobre el conjunt de Vicente Moreno.

Pel que fa a les baixes, els mallorquins compten amb un important reguitzell d’absències, i entre elles les de jugadors clau com Aridai, Salva Sevilla, Salva Ruiz, Marc Pedraza i Manolo Reina, a més de Valjent i Pervis Estupiñán. Bartolo veurà com després de molt de temps l’infermeria és buida després de la recuperació de Querol, i només tindrà el dubte de Ricardo Vaz.

PUBLICITAT