A Oviedo en situació límit

El Reus Deportiu visita aquest cap de setmana l’Estadi Carlos Tartiere per enfrontar-se a l’Oviedo el diumenge a 18h, en un partit complicadíssim. L’equip arriba en situació límit, tant esportiva com institucionalment.

Continuen sense solucionar-se els problemes econòmics del club, i l’afició segueix expectant, impacient i també crispada amb la situació que li està tocant viure. Sobre aquest mateix tema n’ha parlat, en la roda de premsa prèvia al pròxim matx, el tècnic del Reus Xavi Bartolo, qui assegura que Joan Oliver té aquest cap de setmana una reunió clau per desencallar la situació dels del Baix Camp.

A tot això el futbol continua, i aquest diumenge el Reus jugarà a Oviedo quan comença a tenir una relativa urgència per guanyar. I la plaça on li ha tocat reivindicar-se segurament no és la més adequada. L’Oviedo, malgrat no quallar un inici del tot regular, ve demostrant una gran contundència al Tartiere, on en el darrer partit disputat va vèncer en el derbi davant l’Sporting.

Sobre el rival en parla Xavi Bartolo, que assegura que el fet de venir de guanyar el derbi significarà trobar-se un Oviedo crescut.

Malgrat tot, el Reus té clar quin ha de ser el guió a seguir per optar a treure quelcom positiu d’un partit que significarà dos grans retrobaments. Un, el de l’exroig-i-negre Ramón Folch amb el Reus; l’altre, el de Miguel Linares amb el que ha estat el club de la seva vida.

Pel que fa a les baixes, el Reus només té a l’infermeria a David Querol, en canvi l’Oviedo té baixes més que importants: confirmada la de Tejera per sanció, i els dubtes d’Ibra Baldé i Saúl Berjón, ambdós tocats.

PUBLICITAT