A l’espera d’un desenllaç proper per definir un futur negre

La situació del CF Reus no fa més que complicar-se amb el pas dels dies i les hores. És quasi impossible centrar-se en la faceta esportiva, que, de fet, sembla que ja podria haver-se acabat després del partit del passat cap de setmana davant el Numància. Un matx que va finalitzar amb un empat a 1 in extremis després de que Querol empatés al minut 90.

Més enllà de la situació esportiva sembla que el futur del CF Reus Deportiu no arribarà gaire lluny. Aquesta mateixa setmana el jutge de la lliga ha presentat la proposta de sanció per l’expedient obert al Reus després de tots els problemes econòmics, amb impagaments a empleats  i proveïdors i un important deute amb hisenda. Una proposta que inclou 5 anys d’expulsió i exclusió esportiva pel club i una multa de 250.00 euros.

Ara, al màxim mandatari Joan Oliver, li resten menys de 3 dies per presentar al·legacions a la proposta. Abans que acabi aquest mes de gener, el jutge de disciplina social de la lliga presentarà la decisió final que tancarà aquesta situació i el futur del Reus.

Entre tot això, el Reus havia de jugar el seu partit aquest dissabte a la tarda davant Las Palmas. I diem “havia” perquè aquest enfrontament ha quedat suspès. Després de moltes informacions i d’una lluita entre lliga i federació, els primers a favor de la suspensió i els altres en contra, el partit va suspendre’s oficialment aquest mateix divendres a les darreres hores de la nit. Una suspensió acordada entre jugadors del Reus i la lliga i amb l’acceptació de Las Palmas, amb la intenció de no començar la segona volta i restar a l’espera de la sentència final del jutge.

PUBLICITAT