Èxit rotund en la reedició del Trail Prades

Aquest dissabte a la tarda va tenir lloc la reedició del Trail Prades, una de les primeres curses de muntanya un cop acabat el confinament. Un certamen que es va haver de reinventar per tal de seguir les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

I és que els corredors tenien hora assignada tant per recollir el dorsal com per sortir a córrer. Es convocaven 6 corredors cada 3 minuts en un espai de 80 m2 i sortien de forma individual cada 30 segons. D’aquesta manera la majoria de corredors van córrer pràcticament sols i els avançaments van ser molt limitats. Des de l’organització asseguren que la cursa esportiva es va adaptar en tot moment a les noves mesures de seguretat i que, de ben segur, va ser un exemple a seguir, a partir d’ara, en el món del trail Running.

En l’àmbit esportiu, els corredors van valorar molt positivament poder tornar a la represa esportiva i tornar-se a posar un dorsal. De fet, un total de 227 corredors van poder participar en aquesta edició tan atípica marcada per la Covid-19.

Tanmateix, la reedició del Trail Prades ha donat el tret de sortida al circuit de trail Running EVADICT TRAILSERIES, que si la situació sanitària ho permet, es realitzarà una cursa cada mes en diferents poblacions del Camp de Tarragona.

PUBLICITAT