Estrenes de cinema14-2-20

L’estrena més destacada de la setmana és la comèdia de Dani de la Orden ‘Hasta que la boda nos separe’, remake de la francesa ‘La wedding planner’ dirigida per Rem Kherici l’any 2017. També de producció europea tenim tres drames. Procedents de França ‘Sinónimos’ i ‘Casanova, su último amor’. La primera, guanyadora de la darrera edició del Festival de Berlín, és la història autobiogràfica del seu director, Nadav Lapid.

De Japó arriba la proposta d’animació ‘El amor está en el agua’ dirigida per Masaaki Yuasa. El guió se centra en la història d’amor que sorgeix entre Hinako, una estudiant aficionada al surf que es trasllada a viure a una ciutat de costa, i Minato, un bomber que la salva d’un incendi.

Made in Hollywood s’estrenen tres films ben diferents. Jeff Fowler dirigeix ‘Sonic’, trasllat a la gran pantalla del popular personatge del videojoc homònim de Sega en que Jim Carrey dóna vida a l’enemic del personatge del títol. El thriller, amb tocs de ciència-ficció, ‘Don’t let go’ protagonitzat per David Oyelowo.

PUBLICITAT