ERC afirma que l’acord de govern garanteix estabilitat

Esquerra Republicana de Catalunya Reus ha iniciat el mandat donant explicacions sobre el pacte de govern. Un pacte que haguessin preferit fer amb Junts per Reus i la CUP i que finalment no ha estat possible. La vicealcaldessa, Noemí Llauradó, ha esmentat que amb el govern actual garanteixen estabilitat i una majoria republicana i independentista, objectiu que es van marcar durant tota la campanya. Des de les regidories que gestionarà ERC (Cultura i Política Lingüística, Educació, Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Empresa i Ocupació, Urbanisme i Mobilitat i Salut i Ciutadania) es comprometen a impulsar l’avenç de la ciutat de Reus i es mostren oberts al diàleg amb totes les formacions. Veuen amb bons ulls les intencions del PSC pel que fa al ple d’investidura, quan van posar-se al servei de la ciutat i diuen que buscaran unanimitats o majories àmplies en les seves propostes.

Llauradó ha volgut deixar les coses clares i ha aprofitat la compareixença per aclarir el seu nomenament com a presidenta de la Diputació de Tarragona. Ha esmentat que “les negociacions han estat una lluita pel projecte i en cap cas per les cadires” i que “en cap cas ha estat una moneda de canvi” pel que fa a l’alcaldia de Reus.

Per finalitzar ha esmentat que disposen de les eines necessàries per construir “el projecte de ciutat que ha d’implicar a tota la ciutadania i evidentment a tots els grups municipals, els del govern i els de l’oposició”.

PUBLICITAT