Empat a res en un partit gris

El Reus va sumar aquest cap de setmana un empat a casa, en la visita del CD Lugo al Municipal, amb un resultat final de 0-0.

El partit va estar marcat per la igualtat i per la manca de joc ofensiu. Un partit amb poques arribades a les àrees, amb migcampisme pur i amb la lluita i l’entrega com a protagonistes.

L’enfrontament arribava en un moment difícil pel context que s’està vivint al club de la capital del Baix Camp, on les complicacions econòmiques han provocat certa crispació entre els aficionats, que veuen com la situació no fa més que complicar-se.

A tot això, l’equip continua competint, i el dissabte ho va tornar a demostrar malgrat no quallar un partit gaire bo. Va ser capaç de no encaixar, fet que el mateix Xavi Bartolo havia considerat fonamental, i suma un punt més, per posar-se ja amb 13.

El principal protagonista del partit no va ser cap dels jugadors, ni tampoc els entrenadors, ni tan sols l’àrbitre, sinó que va ser el terreny de joc, que presenta unes condicions realment lamentables que condicionen absolutament la pràctica del futbol. Així ho explicava el tècnic local Xavi Bartolo.

 

El mateix Bartolo afirmava que el resultat li sembla just, malgrat que assegura que, per ell, en la primera part han estat millors els gallecs i en la segona el Reus ha donat un pas endavant.

L’equip ja prepara el partit del proper cap de setmana, quan s’enfrontarà al Cádiz al Ramón de Carranza, el dissabte a partir de les 16h.

PUBLICITAT