#BaixCampInfo: Els partidaris de la independència de Catalunya augmenten

Els partidaris de la independència de Catalunya augmenten 1,2 punts, fins al 48,4%, mentre que els que no volen un estat independent es queden en un 44,1%, segons la primera onada del 2019 del Baròmetre d’Opinió Política del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO). Només el 14,8% hi estan en desacord. D’altra banda, el 75,9% dels enquestats prefereix una república per davant del 12,3% que aposta per una monarquia.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, i representants de les entitats que formen part de la Taula del Poble Gitano de Reus participaran avui  dilluns a les 13.30 h a l’acte institucional que es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional del Poble Gitano.

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís el, diumenge 7 d’abril a les 13.33 hores, per una campana extractora d’una cuina que s’ha incendiat, al carrer de les Galanes de Reus. Fins a tres dotacions dels bombers han extingit ràpidament el foc, el qual no ha provocat que cap persona sortís ferida. Al lloc dels fets també han acudit dues dotacions de la Guàrdia Urbana.

El gegant Antoni Gaudí del CERAP – Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar balla perqué "La cultura és llibertat" en l'acte d'agermanament amb Òmnium Baix Camp. #joacuso

Publiée par Òmnium Baix Camp sur Dimanche 7 avril 2019

El gegant Antoni Gaudí del CERAP – Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar balla perqué “La cultura és llibertat” en l’acte d’agermanament amb Òmnium Cultural  Baix Camp. Sota l’aixopluc deDiumenge 7 d’abril, a les 11.00 h, el Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) i Òmnium hem signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats. Un acte inclòs en la celebració del 40è aniversari de la seva fundació.
El vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri hi ha pronunciat una conferència a l’entorn de la situació actual del país i la vulneració de drets fonamentals en el marc de la campanya #judicialademocracia
Tot seguit han tingut lloc l’actuació de la violoncel·lista Mireia Vaquer, la signatura del conveni i la descoberta d’una placa commemorativa i ballada de gegants, bastoners, tabalers i altres elements festius de Riudoms. L’acte ha acabat amb un vermut popular on socis de les dues entitats han pogut intercanviar idees i projectes.

22ena edició del Sopar solidari de Reus @pontdesolidaritat- a la parròquia de Sant Bernat Calvó del barri Fortuny aquest any per  #ReusRefugi amb les actuacions de @fitoluri @jordisalvadoriu @codoleducacio Gerard Marsal i Nèstor Jimènez, Safareig poètic i molt més, presentat com cada any per Xavier Graset ho han tornat a fer possible, una vegada més tota una vetllada única.

Ús parlem del cicle Música en viu al Casal Popular de la Calderera de Riudoms. La Clandestina va tocar divendres a la nit. El 10 de maig arribarà el jazz de la mà dels barcelonins Seatrino per acabar els concerts el 7 de juny amb Möndo Loco, el grup de rock mestís de Lleida.

PUBLICITAT