Els dos primers concerts del 44è Festival Internacional de Música de Cambrils s’han suspès per problemes tècnics i logístics

Els dos primers concerts del 44è Festival Internacional de Música de Cambrils s’han suspès per problemes tècnics i logístics de l’organització, segons ha informat aquest dilluns la promotora, Concert Studio. A causa de qüestions relatives amb l’espai, els concerts de Pastora Soler, que havia de donar el tret de sortida al festival el 26 de juliol, i d’Al McKay’s Earth Wind & Fire, programat pel 27 de juliol, s’han hagut d’anul·lar. Així, el certamen començarà dos dies més tard del que estava previst, el 28 de juliol, amb l’actuació de Kase.O.

La CUP Reus va decidir, el cap de setmana passat, en assemblea plenària, presentar-se sola a les eleccions municipals previstes per al pròxim 26 de maig de 2019. Segons l’assemblea, el projecte de ciutat integral, alternatiu i transformador’ de la CUP quedaria diluït en cas de formar part d’una llista unitària amb la resta de partits independentistes. Anna Simó, en representació de l’assemblea local, ha confirmat que Marta Llorens, actual portaveu del grup municipal, serà l’alcaldable de la CUP Reus.

Sota el lema ‘Jo estiuejo als Ploms, vens?’ l’entitat albinegra organitza un ventall ampli d’activitats estiuenques dins les seves instal·lacions. Una d’elles són les Nits Miró, el cicle de concerts,

Les Nits Miró comptaran amb una segona edició que es farà el dissabte 11 d’agost. El grup que hi participarà resta de confirmar, però de ben segur que estarà al nivell de tots els actes que el club organitza pel seu centenari, on s’hi inclouen també les revetlles d’estiu a l’entintat albinegra.

PUBLICITAT